نقد و بررسی مشخصات گوشی IPhone 12 Pro اپل

کیفیت و بلندی صدا واقعا عالیه، صدا­ها به خوبی تفکیک میشن اما یه ایراد کوچیکش اینه که وقتی ولوم صدا رو تا آخرین درجه زیاد میکنیم، پشت گوشی لرزش خفیفی پیدا میکنه و شاید یکم آزار دهنده باشه. اسپیکر و میکروفون و ۲ تا جای پیچ هم زیر گوشی به چشم میخورن. این سنسور باعث میشه تا سوژه از پس زمینه بی نقص و عالی جدا و بلر کردن بک­گراند هم به خوبی انجام بشه. با اپل پی میشه به ویزاکارت، مستر کارت و امثالشون متصل شد و دسترسی داشت که البته تو ایران کاربرد زیادی ندارن. این گوشی یه سنسور 12 مگاپیکسل تله فوتو با قابلیت فوکوس خودکار و تشخیص فاز هم داره که دیافراگمش 2.0 هست. ناچ تقریباً عریض و خیلی بزرگ بالای گوشی نسبت به آیفون های سری قبل از بین نرفته و همچنان هست. البته آیفون تو حالت پرتره شاید نتونه تارهای ریز مو و موهای پراکنده رو به خوبی تشخیص بده و احتمالاً به همراه پس زمینه بلرشون (تار) میکنه.

آیفون 12 پرو از قابلیت Dolby Vision تو فیلمبرداری پشتیبانی میکنه و میتونه با رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه فیلم رکود کنه. این دوربین تو حالت استیبل (Stable) واقعا کارش عالیه و میتونه با رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه فیلم ضبط کنه. در مجموع، کیفیت نمایشگر آیفون 12 پرو واقعاً فوق­العاده­ست و روشنایی صفحه هم عالیه. عیب بعدی ایفون ۱۲ پرو، عدم وجود صفحه نمایش 120 هرتزه که آیفون تو این بخش از کمپانی­های رقیب و گوشی­های پرچم­دارشون عقب مونده. بیرون زدگی این بخش نسبت به آیفون­های سری قبلی تغییر محسوسی نداشته و هنوز هم کمی برامدگی وجود داره. در واقع شارژ وایرلس قابلیت کاربردی و واقعا خفنیه؛ و گجت مگ سیف حتی میتونه گوشی رو از پشت قابی که از این قابلیت پشتیبانی نمیکنه، شارژ کنه. کمپانی اپل تو سری 12 آیفون­هاش، از تکنولوژی مگ سیف (MagSafe) استفاده کرده و یه آهنربای دایره­ای تقریباً بزرگ پشت گوشی­ها در اطراف لوگو قرار گرفته شده. کمپانی اپل روی 5G بودن آیفون­های سری 12 خیلی مانور داده و تو همه­ی کنفرانس­هاش این موضوع رو اعلام کرده و تقریباً جار زده.

نقطه ضعف این گوشی، عدم وجود نمایشگر 120 هرتزه و کمپانی اپل به نصف این مقدار یعنی 60 هرتز بسنده کرده. اگر از این رابط کاربری اطلاعات کافی ندارین، میتونین تو بررسی­ آیفون­های دیگه خیلی کامل ازش سردربیارین و ترفند­های IOS 14 رو هم قبلا به صورت مفصل توضیح دادیم. البته شاید گاهی اوقات تو محیط­های کم نور (اگر حالت شب فعال نباشه)، عکس­ها نویز­دار بشن و نکته­ی منفی بعدی هم تمایل دورین به تن رنگی زرده و تو عکس­ها یکم زرد شدگی به چشم میاد. این سنسور میتونه تا 27٪ نور بیشتر تو حالت عکاسی تو شب (Night mode) به خودش جذب کنه و عکس­ها تو این حالت روشنایی خیلی فوق­العاده­ای دارن. به همین خاطر اپل گزینه­ای برای تغییر وضعیت 4G و 5G تو گوشی گذاشته تا فقط برای دانلود و کار­هایی که به نت پرسرعت نیاز دارن، 5G فعال بشه.اما نکته­ی مهم اینه که 5G هنوز تو حتی همه­ی بخش­های آمریکا به طور کامل فعال نیست، چه برسه به ایران که شاید اومدنش 5 سال طول بکشه.

لرزشگیر الکتریکی و حسگر سه بعدی تشخیص چهره هم به کمکش میان اما گاهی اوقات تو نور کم، عکس­ها نویزی میشن. آیفون ۱۲ پرو تو بخش امنیت، با استفاده از سنسور تشخیص چهره­ی سه بعدی (SL 3D) و سنسور مادون قرمز، زیر و بم چهره­ی مارو درمیاره و به بهترین شکل از عهده­ی برقراری امنیت برمیاد. تو این بخش از بررسی iPhone 12 pro میتونیم به اپل نمره بالا بدیم چون سرعت اجرای اپلیکیشنها تو این گوشی فوقالعاده بالاست؛ لگ و باگ داشتن بازی­هایی مثل آسفالت 9، پابجی و… بخش باتری از بررسی iPhone 12 pro جاییه که میتونیم به اپل ایراد بگیریم. تو بخش ظاهری، اپل و آیفون­ها سوار بر ماشین زمان شدن و به گذشته­های دور و زمان رونمایی آیفون­های سری 5 و 4 سفر کردن. تخت شدن استایل طراحی آیفون 12 پرو و IOS 14 و پردازنده­ی A14 بایونیک، تجربه­ی معرکهای از کار کردن با یه گوشی هوشمند رو بهمون میده و امکانات بی­نظیری رو با خودش به همراه میاره. در نتیجه این قابلیت با اینکه خفنه اما حالا حالا­ها به درد ما ایرانیا نمی­خوره و آپشن کاربردی نیست. اما نسبت به پرچم­دارهای بقیه­ی کمپانیها مثل Note 20 Ultra سامسونگ، حاشیه­ی بیشتری داره و اپل هم زحمت کوچیک ­کردن ناچ بالای پنل رو به خودش نداده.

اگر از نوشتن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد مجله خبری iphone-mobile لطفا از صفحه ما مجله خبری iphone-mobile بخواهید.