دو استیو داستان اپل در سال ۱۹۷۷ توانستند اولین نمونه کامپیوترهای اپل را در گاراژ خانه جابز به صورت دستی تولید کرده و همزمان با آن، شرکت خود را با نام کمپانی اپل وارد بازار کنند. به طوری که این دو دوست و همراه، تصمیم گرفتند به طور رسمی کمپانی خود را راهاندازی کنند و برای این کار نیز تنها داشتههای ارزشمندشان را فروختند، جابز ماشین فولکس واگن خود را فروخت و وزنیاک نیز ماشینحساب HP خود را به فروش رساند و سرانجام یکی از بزرگترین نامهای تجاری جهان، در ۱ آوریل ۱۹۷۶ توسط سه بنیانگذار خود، استیو جابز، استیو وزنیاک و رونالد وین به نام Apple Computer Inc به طور رسمی راهاندازی شد. رفتهرفته رویکردهای اپل تغییر کرد و داستان این نام تجاری به سوی همکاری با چهرههای جدید سوق پیدا کرد؛ به طوری که در آغاز دهه ۹۰ میلادی همکاریهای خود را با دو رقیب جدید، یعنی IBM و موتورولا آغاز کرد. اپل این شرکت را به قیمت ۴۲۹ میلیون دلار به اضافه ۱.۵ میلیون سهم از سهام اپل خریداری کرد، اما هدف عمدهتر اپل از خرید این شرکت، تنها خریدن یک سیستم عملیاتی جدید نبود، بلکه این برند با خریدن NeXT دوباره استیو جابز را به دست آورد.
با داشتن ۳۴.۶ درصد از سهم این بازار در سال ۲۰۱۹، به عنوان یک شرکت قدرتمند ظاهر شده است. تاریخچه اپل که سابقه شکلگیری آن به دهه هفتاد میلادی باز میگردد، حاصل دوستی دو جوان به نامهای استیو وزنیاک و استیو جابز است که سرانجام موفق شدند. اولین نظریهای که در رابطه با عنوان برند اپل وجود دارد و به احتمال زیاد، محتملترین و واقعیترین دلیل نیز محسوب میشود، حرفی است که همبنیانگذار این مجموعه، استیو وزنیاک گفته است. طبق نمودار بالا مشخص میشود که اپلواچ، جایگاه قابل توجهی را در بازارهای جهانی به خود اختصاص داده و تقریبا نیمی از این بازار را از آن خود کرده است که طبعا در داستان اپل، این موفقیت یک نقطه عطف به شمار میرود که منجر به درآمدزایی بیشتری نیز برای این شرکت میشود. فروش اولین نمونههای کامپیوتورهای شخصی اپل، اعتبار قابل توجهی را برای این شرکت ایجاد کرد. دوستی و همکاری جابز و وزنیاک، سرآغاز همکاریهایی شد که این دو جوان را به سمت طراحی و ساخت اولین نمونههای رایانهای کشاند. جریان سیب شرکت اپل بیشتر با دو استیو که بنیانگذاران اصلی آن بودند، شناخته میشود.
برخی نیز جریان سیب شرکت اپل را به داستان آدم و حوا در عهد عتیق ارجاع میدهند و فلسفه مربوط به آن را اینطور مطرح میکنند که نام تجاری اپل بیانگر دانش است، چرا که میوه درختی که آدم و حوا از آن خوردند نیز سیب بود که سمبل دانایی و دانش است. داستان اپل، برندی که نزدیک به نیم قرن در فضای تکنولوژی جهان پا بر جا مانده و برای بسیاری از مصرفکنندگان جهانی نامی آشنا به شمار میرود، در دل خود نکتهها و ریزیبینیهای دقیق و جذابی دارد که خواندن آنها برای بسیاری از دنبالکنندگان و علاقمندان به دنیای فناوریهای نوین، جذاب و مجله خبری iphone-mobile قابل توجه است. چندین نظر وجود دارد که در ادامه به طور مختصر آنها را ذکر میکنیم. همانطور که در نمودار بالا مشاهده میشود، برند اپل با رنگ سیاه، در یک رقابت تنگاتگ با شیائومی(Xiaomi) و سامسونگ قرار داشته و تقریبا بین ۱۰ درصد تا ۲۱ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است که این سهم، خصوصا در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۰ به بالاترین حد خود یعنی ۲۱ درصد رسید. سهم شرکت اپل از بازار دنیا چقدر است؟
اگر از نوشتن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد مجله خبری iphone-mobile لطفا از صفحه ما بخواهید.
در واقع خریداری NeXT برای رفع مشکلات فعلی اپل در آن زمان کافی نبود و این استیو جابز بود که دوباره توانست از طریق برنامهها و ایدههای خود، به روند اجرایی این کمپانی سمتوسویی دیگر بدهد. حتما برای شما نیز این سؤال پیش آمده است که چرا لوگوی برند اپل تصویر یک سیب گاز زده است. در کامپیوترهای شخصی، سه برند لنوو، اچپی و دل، در صدر هستند و برند اپل بعد از Asus در جایگاه پنجم جهان قرار گرفته است که نشان میدهد. استیو وزنیاک داستان اپل، به رغم طراحی و ساختن اولین نمونههای کامپیوترهای اپل، فرد خجالتی بود و اینطور احساس میکرد که خلاقیت و سازندگی او در مقابل تکنولوژیهای همعصرش چیز زیادی برای عرضه ندارد، اما رفاقت با جابز باعث شد که اپلI به شدن مورد تحسین آنها، خصوصا جابز قرار بگیرد. ما از روزهای ابتدایی این برند برایتان میگوییم، داستان چگونگی تأسیس این شرکت، شروع کار از طریق اپلI و حرکت به سوی اپلII، راهاندازی نسخه مکینتاش و انقلابی که این شرکت در صنعت DTP رقم زد تا رسیدن به ساخت جدیدترین و پیشرفتهترین فناوریهایی که اپل را محبوب مصرفکنندگان جهانی خود کرده است. در سال ۱۹۷۷ با معرفی کامپیوتر اپلI ، کمپانی اپل را به صورت رسمی معرفی کنند.